Om oss


Cykelsektionen bedriver tränings- och tävlings verksamhet inom främst mountainbike.

Övrig information besök Fritsla VIK cykel facebooksida

https://m.facebook.com/groups/230560507513661?ref=bookmarks

Kontaktperson: Anders Lindqvist, andersn.lindqvist@gmail.com, 0731-800661

NEWS 2024-04-01:

OBS! Pga förhinder så skjuter vi på premiären en vecka: nytt datum är 16/4.Barn och Ungdomsträning MTB säsongsstart 2024.Samling Smeatorpet vid vindskyddet på ängen. Hjälp oss att sprida budskapet vidare! Var: Smeatorpet mfl ställen.När: Tisdagar. Start 16/4 kl 18-19Hur: Med hjälm, enklare MTB och kläder efter väder.Vem; Från 7 år och uppåt. Vi delar in oss i grupper utifrån erfarenhet. Vi ser gärna att föräldrar till de minsta följer med på cykel.Vi kommer som vanligt fokusera på att alla ska känna sig välkomna oavsett erfarenhet och utrustning! Vi ska ha kul på hjul!De som är osäkra på om mtb är något för dem kan prova på några träningar innan ni bestämmer er. Mer info om avgifter och medlemskap kommer senare.Ses!/Tränarna (Anders, Håkan, Kim & Peter)

NEWS 2024-03-25:

Information Fritsla VIK MTB Barn och Ungdomsträning. Vi söker fler ledare.Nu är vi inne på 5e året med MTB träning för barn och ungdomar. Det har varit fantastiskt kul att leda barn i olika åldrar och erfarenhet på MTB. Idén bygger på enkelhet och att inkludera alla till att få möjlighet se det roliga i att cykla i skogen! Vi har växt med åren och under de senaste säsongerna har vi ibland varit mellan 30 till 40 barn på träningarna. Idag den särklass den största aktiviteten inom Fritsla VIK. Denna säsong kör vi på som vanligt (se separat inlägg), men inför nästa säsong krävs fler som kan tänkas hjälpa till som ledare om vi ska bibehålla kvalité och långsiktighet. Om träningarna sedan sker i Fritsla VIK's regi eller på annat sätt spelar MIG ingen roll. Jag är öppen för nya idéer! En av framgångsfakorerna för oss ledare är enkelheten, vi lägger ned minimalt med tid utöver själva träningstiderna. Väl mött!

Våra samarbetspartners

Sparbanksstiftelsen SjuhärdBorås Husvagnstjänst ABGunnar Davidsson Åkeri ABMarks Industriservice ABVoss Ingenjörsfirma ABA Larssons VVS ABMålerifirma Rune Carlsson ABSisu IdrottsutbildarnaHJ Handel ABMarks KommunGlastjänst i Sjuhärad ABMekonomen Bilverkstad