Fritsla VIK anläggningsbeskrivning

Centralt i vår anläggning är klubbstugan och våra motionsspår som är designade av erfarna löpare och cyklister. En ca. 2.5km lång sträcka har elljus som är tända till 21:30, men som kan tändas manuellt av idrottsutövare även utanför ordinarie tider. Intill klubbstugan finns en väl tilltagen parkering som gör området mycket lätttillgängligt. För dem som inte är bilburna finns busshållplats på Förläggarevägen med cirka 500m promenad till stugan.

Spårcentralen är belägen ca. 200m från stugan, och har en mycket mysig grillstuga. Ytterligare grillplatser finns utmed spåren, där speciellt Aborrsjön kan omnämnas.

Skidsektionen anlägger längdskidspår både på ängen vid spårcentralen, på eljusspåret men även på ängarna vid RAMSLÄTT när natursnön finnes.

Bild från starten på elljusbelysta skidspåren!

Våra samarbetspartners

Sparbanksstiftelsen SjuhärdBorås Husvagnstjänst ABGunnar Davidsson Åkeri ABMarks Industriservice ABVoss Ingenjörsfirma ABA Larssons VVS ABMålerifirma Rune Carlsson ABSisu IdrottsutbildarnaHJ Handel ABMarks KommunGlastjänst i Sjuhärad ABMekonomen Bilverkstad